Esittely

Poropelto 4 h,k,s + aitta - 120 m²


Poropelto on Hossassa sijaitseva tilava hirsitalo joka on avoinna ympäri vuoden vuokralle erä- ja retkeilykäyttöön. Talo on hyvällä paikalla Hossan luontokeskuksen ja lomakeskuksen välissä, joihin kumpaankin matkaa on vain muutama kilometri. Keskuksiin pääsee talvisin myös hiihtämällä kelkkareittiä tai latua pitkin, jotka kulkevat noin kilometrin talosta etelään.

Talossa on neljä makuuhuonetta + olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, sauna ja suihku. Takapihalla on oleskelurakennus jossa voi viettää aikaa halutessaan.

Takapihasta hieman oikealle, autotallin vieressä, on tulenteko- ja tupakointipaikka pienellä suojalla varustettuna (tulenteko kielletty varoituksen aikaan).

Talon varusteisiin kuuluu juoksevan veden ja sähkön lisäksi puukäyttöinen sauna ja uuni, joita voi lämmittää vajasta löytyvillä puilla. Talossa on myös mm. TV sekä ilmainen WiFi-verkko. Varusteluettelosta löytyy täysi selostus.

Uutta: aitta avattu syyskaudelle

Käytössä alkukesästä loppusyksyyn

Kesän huollon yhteydessä siivosimme ja sisustimme aitan asiakaskäyttöön. Tämä kotoisa kahden nukuttava aitta sijaitsee oleskelurakennuksen takana metsän kupeessa noin 20:n metrin päässä. Aitta on hirrestä rakennettu, tiivistetty, sekä sähköpatterilla varustettu, joten siellä tarkenee nukkumaan pitkälle pimenevään syksyyn asti.

Aitta soveltuu joko lisänukkumapaikaksi isoille ryhmille (tuoden talon kokonaiskapasiteettiin +2 vuodepaikkaa), taikka tarjoaa vain vähän eksoottisemman vaihtoehdon yöpymissijaksi talon normaalien makuuhuoneiden sijaan.

Aittaan saa mennä vapaasti talon vuokrattuaan. Samat säännöt siivouksen suhteen pätevät kuin päätaloonkin. Avaimen löydätte keittiöstä seinältä mikron vierestä - muistakaa vain lukita aitta poistuessanne ja palauttaa avain samaan paikkaan.