Esittely

Poropelto 4 h,k,s - 120 m²


Poropelto on Hossassa sijaitseva tilava hirsitalo joka on avoinna ympäri vuoden vuokralle erä- ja retkeilykäyttöön. Talo on hyvällä paikalla Hossan luontokeskuksen ja lomakeskuksen välissä, joihin kumpaankin matkaa on vain muutama kilometri. Keskuksiin pääsee talvisin myös suoraan hiihtämällä kelkkareitejä tai latua pitkin, joka kulkee noin kilometrin verran talosta etelään (ladun on kaavailtu muutettavan kulkevaksi talon editse, tietä mukaillen, 2020 lähtien).

Talossa on neljä makuuhuonetta + olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, sauna ja suihku. Takapihalla on oleskelurakennus jossa voi viettää vapaa-aikaa. Rakennuksesta löytyy kitara ja rummut joita voi soittotaitoiset soitella.

Takapihasta hieman oikealle, autotallin vieressä, on tulentekopaikka pienellä suojakatoksella varustettuna (tulenteko kielletty varoituksen aikaan).

Talon varusteisiin kuuluu juoksevan veden ja sähkön lisäksi puukäyttöinen sauna ja uuni, joita voi lämmittää vajasta löytyvillä puilla. Talossa on vapaasti käytettävissä oleva TV sekä ilmainen WiFi-verkko. Kaapeista löytyy myös lautapelejä ja pelikortit.