Varausehdot

       Varausehdot Poropelto


Kohteen varaaminen

Varaajan täytyy olla täysi-ikäinen. Varausmaksu voidaan tehdä vasta kun varauspyyntö on hyväksytty. Varauspyynnöstä lähetetään vastaus kahden päivän (48h) kuluessa. Mikäli estettä vuokraamiselle ei ole, lähetetään varausvahvistus, jolloin varausmaksun voi suorittaa. Muussa tapauksessa ilmoitamme syyn miksi kohdetta ei voi varata halutulta ajanjaksolta.

Mikäli varauspyyntö hyväksytään, asiakas saa ilmoittamaansa sähköpostiin laskun, joka on maksettava viimeistään kahta vuorokautta ennen varauksen alkamista. Asiakkaalle lähetetään päivää ennen varauksen alkamista (asiakaskohtainen) koodi kohteen seinässä olevaan, etuoven vieressä sijaitsevaan rasiaan, jossa on etuoven avain. Asiakas on vapaa menemään kohteeseen varatun ajanjakson ajaksi koodin saatuaan. Varausajat ovat määritelty kohdassa "Kohteessa oleskelu".

Asiakkaan tulee poistua kohteesta ajausjakson päättyessä. Kohteen tulee olla siivottu sivustolla annettujen ohjeiden mukaisesti. Kohteen kaikki ovet tulee lukita ja avain tulee palauttaa oven vieressä sijaitsevaan lokeroon pois lähdettäessä. Mikäli avain katoaa, peritään lukkojen vaihtamisesta johtuvat kustannukset asiakkaalta.

Mikäli asiakas oleskelee kohteessa yli sallitun ajan, peritään tältä päivältä sopimushinnaston sen päivän hinnaston mukainen maksu, plus 20% ylimääräinen korvaus. Tämän ylimääräisen maksun voi välttää pyytämällä lisäaikaa, joka tullaan yleensä myöntämään mikäli kalenteri on vapaa.

Varauksen peruminen

Asiakkaalla on oikeus perua varauksensa viimeistään viikkoa (7 päivää) ennen varauksen alkamista, jolloin hän saa rahansa takaisin. Peruutus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen varaus@poropelto.com. Mikäli asiakas peruu varauksensa annetun aikarajan jälkeen, rahoja ei palauteta.

Kohteen omistajalla on oikeus perua asiakkaan varaus milloin tahansa perustelluista syistä johtuen, esim. asiakkaan häiriökäyttäytyminen tai yllättävät, muista seikoista johtuvat tapahtumat kuten luonnonvahingoista johtuvat korjaustoimet. Myös oleskelun aikana varaus voidaan perua mikäli siihen on perusteltu syy, esim. edellämainittu häiriö / kohdetta vahingoittava käytös tai sääntöjen rikkominen.

Jos peruutuksen syy on asiakkaasta riippumaton, hän saa rahansa takaisin.

Kohteessa oleskelu

Asiakas on vapaa menemään kohteeseen varauspäivästä alkaen kello 10:00. Kohteessa oleskellaan ohjeiden (jotka ovat lueteltu sivustolla sekä itse kohteessa) mukaisesti. Lähtöpäivänä kohde on siivottava siivousohjeiden mukaisesti ja kohteesta lähdettävä kello 14:00 mennessä. Ovet on lukittava ja avaimet jätettävä samaan rasiaan mistä ne otettiinkin.

Kohteessa on sallittua olla sänkypaikkojen mukainen määrä (7+1) henkilöitä (kesä/syyskaudella aitta +2). Tupakointi kielletty muualla kuin sille osoitetulla paikalla. Eläimet sallittuja talossa mikäli sisäsiistejä, mutta pidettävä kytkettynä ulkona (alueella poronhoitoa - koirien irtipito ehdottomasti kielletty! Aiheutuneet vahingot veloitetaan aina asiakkaalta ja korvaukset voivat nousta tuhansiin euroihin).

Vahinko- ja varkaustilanteet

Vahingon sattuessa (kohteeseen, irtaimistoon, tai ympäristöön) on otettava välittömästi yhteyttä omistajaan joko soittamalla tai sähköpostitse. Mikäli asiakas ei ilmoita vahingoista ja niitä huomataan jälkeenpäin, peritään asiakkaalta korjauksesta aiheutuneet kulut vaikka kyseessä olisi vahinko.

Talon vieressä oleva autotalli on yksityiskäyttöön tarkoitettu ja lukittu. Tähän ei vuokralaisella ole oikeutta mennä, ja havaitut yritykset ilmoitetaan viranomaisille. Varkaustapaukset ylipäätään ilmoitetaan aina poliisille. Kohde tarkastetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Emme ole vastuussa kohteessa sattuneista itseaiheutetuista tapaturmista.

Valitukset ja huomautukset

Kohteessa havaituista puutteista ja mahdollisista vaarapaikoista on hyvä ilmoittaa omistajalle mitä pikimmiten joko sähköpostitse tai soittamalla. Kohteessa sijaitsevat, potentiaalisesti vaaralliset rakennelmat (esim. ullakolle vievät lahot portaat) on merkitty kyltillä ja pääsy kettingillä estetty. Tästä huolimatta kohteeseen voi ajan mittaan kulumisen johdosta tulla paikkoja joissa on potentiaalia riskiin. Huomauttamalla näistä omistajalle mahdolliset vaaratilanteet voidaan ennalta välttää.

Kaikenlainen palaute on myös tervetullutta vaikka mitään nimenomaista huomauttamista ei olisikaan.

Yksityisyys / kameravalvonta

Kohteessamme on kameravalvonta (ilmoitettu tarroilla) joka kuvaa ajotietä. Kamerat suljetaan etäyhteydellä (vuokralaisella itsellä ei oikeutta mennä kameroihin koskemaan) kun vuokralainen saapuu ja kytketään uudelleen päälle vuokra-ajan päättyessä. Näin varmistamme vuokralaisten yksityisyyden, mutta samalla valvomme että vuokra-aikoja noudatetaan asianmukaisesti.

Toivomme, että aikanne Poropellossa on viihtyisä.